logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
 

Klantervaring

Henk Boer

Mijn ervaring met de Dressbuddy en Ort.O.Mate

Probleem:

Door mijn lichamelijke beperking kreeg ik ook Oedeem in de voeten. Dus was het raadzaam om steunkousen te gaan dragen.

Probleem was echter niet de kousen, maar het “hoe aan- en uit te trekken”. De meeste hulpmiddelen waren te moeilijk of te zwaar om de kousen aan- en uit te kunnen trekken. De thuiszorg medewerksters vonden mij te jong voor thuiszorg en moedigde mij aan om een zelfstandig apparaat te zoeken om de kousen aan- en uit te trekken.

“de Ort.O.Mate die zorgt dat ik zelfstandig kan blijven”

Oplossing:

Na veel zoeken en uitproberen kwam ik bij Eritek terecht die voor elk probleem
een oplossing heeft. Wat sceptisch heb ik toen een afspraak gemaakt maar al snel bleek dat Eritek de juiste hulpmiddelen hadden om zelfstandig de kousen aan- en uit te trekken. Ben heel blij met de Ort.O.Mate die zorgt ervoor dat ik zelfstandig kan blijven en zodoende ook de zorgkosten daardoor kan beperken. Ook de vrijheid hebben zelf te bepalen wanneer ik mijn steunkousen uittrek zonder op de thuiszorg te moeten wachten. De belasting die zo’n thuiszorg dagelijks teweeg brengt, blijft nu door de techniek van Eritek achterwege. Ook de service is fantastisch !!

Groeten,
Henk

Jaap Kievit

Mijn ervaring met de Dressbuddy kapstok

Probleem:

25 Juni 2003 werd ik als beroepsmilitair op mijn fiets naar mijn werk getroffen door een zwaar herseninfarct en raakte daardoor halfzijdig verlamd. Als sportief mountainbiker en hardloper was ik van de ene op de andere dag afhankelijk van anderen. Dus ook zo bij het aantrekken van bijvoorbeeld mijn vest of jas. Even in je jas schieten en de deur uit lopen om de hond uit te laten was al niet meer mogelijk. Na een zoektocht op internet kwamen we er achter dat de firma Eritek hulpmiddelen kon leveren waarmee mensen met een halfzijdige verlamming zich wel zelfstandig aan konden kleden.

“Omdat het je ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) handelingen enorm vergroot en je een stuk zelfstandigheid terug geeft. Ik ben er heel positief over.”

Oplossing:

We hebben de Dressbuddy Kapstok gekocht en bij thuiskomst gemonteerd. Na wat oefenen merkte ik dat ik zelfstandig mijn jas weer aan kon krijgen. Ik was gelijk razend enthousiast over de Dressbuddy Kapstok én over mijn teruggekregen vrijheid. Nu hoef ik niet meer mijn vrouw, de buurvrouw of schoonmoeder te roepen voor hulp.

Het moeilijkste is nog steeds de rits dicht te doen maar na wat doorzettingsvermogen, oefenwerk en geduld lukt dit ook.

Ik zou dit hulpmiddel aan iedereen aanraden die in een dergelijke situatie als mij verkeert. Omdat het je ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) handelingen enorm vergroot en je een stuk zelfstandigheid terug geeft. Ik ben er heel positief over.

Met vriendelijke groet Jaap Kievit,

*ik hoop dat meer mensen dit aan zullen schaffen en er net zo positief over zijn als ik!!

Mevr. Kosters

Mijn ervaring met het Dressbuddy pakket met slipvoet

Probleem:

Toen de huisarts mij 4 jaar geleden steunkousen voorschreef had ik een probleem!
Ik kreeg ze namelijk niet zelf aan en uit, maar ik wilde wel mijn zelfstandigheid behouden.

Oplossing:

Door bemiddeling van een ergotherapeut kwam ik in het bezit van een Dressbuddy, antislip mat en een slipvoet. Alle geleverd door de firma Eritek.

Voor mij was dit een grote uitkomst want de steunkousen aan- en uittrekken is voor mij nu een fluitje van een cent. Toen ik onlangs de slipvoet moest vervangen kon ik die gewoon zelf bij de firma Eritek bestellen en ik had het hulpmiddel al binnen een paar dagen in huis.

Ik kan zowel de hulpmiddelen als de firma Eritek van harte bij u aanbevelen!

Mede door hun grote klantvriendelijkheid staan ze bij mij hoog in het vaandel.

Mevrouw Kosters

Open chat
Kunnen wij u helpen?
Klik de knop met de pijl om de communicatie te starten.
Powered by