logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
 

Over Eritek

Historie

In 2000 kwam Elco van Liere op het idee om een beter hulpmiddel te ontwikkelen voor het uittrekken van steunkousen. Dit resulteerde in 2005 in de ontwikkeling van de elektrisch aangedreven Ort.O.Mate, met de steun van het Tilburgse Innovatie Centrum. Met dit apparaat hoeft u zelf geen kracht te zetten.

Voor mensen die nog wel voldoende kracht bezitten maar moeilijk bij de voeten kunnen werd de Dressbuddy ontwikkeld. Hiermee kunt u zelf zowel aan als uittrekken.

Nederlandse innovatie naar het buitenland
Buiten het succes in Nederland zijn wij marktleider in Denemarken en exporteren wij naar diverse landen zoals Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland en België.

Wij staan graag voor u klaar...

Ons team

Kantoor

Frontoffice, sales, administratie, agendabeheer, stukje productie en vraagbaak behoort o.a. tot het takenpakket van Ashley en Tirza. Zij werken sinds 2014 bij Eritek en zijn de eerste stem die u hoort wanneer u Eritek belt.

Monique houdt zich sinds augustus 2017 bezig met de financiële administratie, personeelszaken en inkoop. Tevens is ze regelmatig op locatie te vinden voor het geven van workshops.

Atelier

In het atelier maken we onze eigen weerstand-verlagende hulpmiddelen (bekend als slide, glijzak of glijslip) Ine werkt al meer dan 8 jaar in het atelier en samen met haar collega’s Ilse en Anita denken ze mee in het ontwikkelen van nieuwe weerstand-verlagende hulpmiddelen voor steunkousen, armkousen en kleding. Ook voor het maken van een maatwerk hulpmiddel draaien ze de hand niet om.

person-sparks-welder-73833
Werkplaats

In onze werkplaats is Huub verantwoordelijk voor het maken van onze armverlengende-hulpmiddelen zoals de Dressbuddy beugels,  kapstokken en maatwerkbeugels. Hiervoor is las-, zaag-, boor-, buig- en draaiwerk vereist.

René is verantwoordelijk voor het bouwen en repareren van ons elektrische hulpmiddel de Ort.O.Mate. Ieder element wordt zorgvuldig ingebouwd, afgesteld en getest tot dit elektrische hulpmiddel veilig naar de klant gestuurd kan worden.

Open chat
Kunnen wij u helpen?
Klik de knop met de pijl om de communicatie te starten.
Powered by