logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
 

Over Eritek

Historie

In 2000 kwam Elco van Liere op het idee om een beter hulpmiddel te ontwikkelen voor het uittrekken van steunkousen. Dit resulteerde in 2005 in de ontwikkeling van de elektrisch aangedreven Ort.O.Mate, met de steun van het Tilburgse Innovatie Centrum. Met dit apparaat hoeft u zelf geen kracht te zetten.

Voor mensen die nog wel voldoende kracht bezitten maar moeilijk bij de voeten kunnen werd de Dressbuddy ontwikkeld. Hiermee kunt u zelf zowel aan als uittrekken.

Nederlandse innovatie naar het buitenland
Buiten het succes in Nederland zijn wij marktleider in Denemarken en exporteren wij naar diverse landen zoals Zweden, Noorwegen, Duitsland, Engeland en België.

Wij staan graag voor u klaar...

Ons team

Kantoor

Frontoffice, sales, administratie, agendabeheer, helpende hand in de productie en vraagbaak zijn behoort o.a. tot het takenpakket van Ashley. Zij werkt sinds 2014 bij Eritek en is de eerste stem die u hoort wanneer u Eritek belt.

Monique houdt zich sinds augustus 2017 bezig met de financiële administratie, personeelszaken en inkoop. Tevens is ze regelmatig op locatie te vinden voor het geven van workshops.

Anja richt zich onder andere op het relatiemanagement in binnen- en buitenland, certificering en andere ondersteunende werkzaamheden.

Atelier

In het atelier maken we onze eigen weerstand-verlagende hulpmiddelen (bekend als slide, glijzak of glijslip) Onze dames werken er samen aan om alle soorten weerstand verlagende hulpmiddelen te maken en denken mee in het ontwikkelen van nieuwe weerstand-verlagende hulpmiddelen voor steunkousen, armkousen en kleding. Ook voor het maken van een maatwerk hulpmiddel draaien zij de hand niet om.

person-sparks-welder-73833
Werkplaats

In onze eigen werkplaats bouwen en repareren van ons elektrische hulpmiddel de Ort.O.Mate. Ieder element wordt zorgvuldig ingebouwd, afgesteld en getest tot dit elektrische hulpmiddel veilig naar de klant gestuurd kan worden.

Ook maken wij in onze werkplaats veel van onze arm verlengende hulpmiddelen zoals de Dressbuddy beugels,  kapstokken en maatwerkbeugels. Hiervoor is las-, zaag-, boor-, buig- en draaiwerk vereist.

Open chat
Kunnen wij u helpen?
Klik de knop met de pijl om de communicatie te starten.
Powered by